Selecteer een pagina

Moments op maat

Er zijn momenten die net iets meer verdienen, zowel zakelijk als privé.
Omdat je iemand in het zonnetje wilt zetten of ‘gewoon’ omdat je het leven wilt vieren met hen die jou dierbaar zijn.
Tast of Moments (Tom), verzorgt met veel enthousiasme de culinaire invulling voor uw ‘feestje’, thuis of op locatie. Hieronder vindt u de momenten van Tom. Uiteraard is er altijd veel meer mogelijk, aarzel niet om meer informatie te vragen!

Private dining / diner aan huis

Hoe fijn is het als je zelf de deur niet uit hoeft, en je als gast kan aanschuiven aan je eigen tafel. Met de passie van Tom en zijn creatieve culinaire gerechten, haal je meer in huis dan lekker eten. In de ongedwongen sfeer van thuiszijn, beleef je een top avond uit. Het aantal gangen en eventuele dieetwensen gaan natuurlijk in overleg.

En wil je het helemaal ‘af’ hebben dan regelt Tom bij elk gerecht een bijpassende wijn. Prijzen op aanvraag.

v.a. 75 euro p.p
inclusief servies en btw.

Catering

Hapjes
Geen zin om zelf in de keuken te staan maar wel iets te vieren thuis of op de zaak? Taste of Moments levert graag luxe hapjes af voor de receptie, borrel of andere gelegenheid. Het enige wat jij nog hoeft te doen is er mee rondgaan! De invulling van de hapjes wordt op jouw wensen afgestemd.

Buffet
Taste of Moments ontzorgt je graag met de verzorging van een heerlijk warm- en/of koud buffet. Specifieke gerechten uit de wereldkeuken of een geheel vegetarisch buffet, de ervaring en de kennis van eerlijke en duurzame producten is aanwezig. Heb je iets specifieks in gedachte voor jouw buffet? Bespreek de invulling met Tom. 

Prijzen op aanvraag.

Paella

Verras vrienden, familie of personeel met een heerlijke paella lunch/diner. Wat dacht je van paella bij jou in de achtertuin, op het terras of patio, of op jouw eigen (zakelijke) locatie. Mocht het weer het niet toelaten, dan maakt Tom de paella buiten, met passende bedekking uiteraard en wordt de paellapan binnen geserveerd.

Taste of Moments verzorgt de Spaanse paella in 4 verschillende smaken:

– klassieke wijze; met kip en zeevruchten
– met kip en chorizo
– met zeevruchten
– vegetarisch

Vanaf € 18,00 per persoon, inclusief brood en aïoli.
Minimum aantal 15 personen.
Prijzen zijn inclusief servies en btw.

Optioneel – een heerlijke aanvulling voor bij de paella:
Een rijkelijk gevulde Spaanse tapasplank vanaf € 5,50 per persoon.

Coronaproof!
De anderhalve meter is met het buffetdeel en de paellapannen goed realiseerbaar.

High Tea

Speciale momenten aangevuld met en heerlijke zoete en hartige gerechtjes, dat is de perfecte combinatie voor een onvergetelijke en smakelijke High Tea. Taste of Moments verzorgt graag de invulling van een speciaal moment, zoals een verjaardag, een babyshower, vrijgezellenfeest of een familiebijeenkomst. Verschillende zoete en hartige gerechtjes gepresenteerd op mooi servies en etagères. De High Tea kan in buffetvorm of aan tafel worden geserveerd. Tom bespreekt graag met jou de gewenste invulling!

Vanaf € 22,50 per persoon
Minimaal 8 personen

Extra opties mogelijk zoals een gedekte tafel of een thema.
Prijzen op aanvraag.

Taste of Business

Voor iedere zakelijke gelegenheid is een smakelijke invulling welkom! Taste of Moments verzorgt deze graag op professionele en gepaste wijze.

Dit kan een private lunch of dining zijn, voor belangrijke zakengasten op de zaak. Of de levering van luxe hapjes of een buffet voor een gezellige borrel of afscheid van een collega. Maar ook de paella op locatie is een leuke en onderscheidende manier om medewerkers te bedanken voor een druk en enerverend jaar.
Andere wensen? Tom denkt graag mee en maakt een passend aanbod.

Prijzen op aanvraag.

Ik wil meer weten

Meer informatie over de ‘moments’?
Neem direct contact op met Tom!